HVLS-Ventilatoren voor de industrie: De monsters komen eraan!

Das Keyvisual von MonsterFans.

In juli 2020 lanceert Schwank een gloednieuwe productlijn. Het gaat om HVLS-fans voor industriële gebouwen. Schwank noemt haar grote fans MonsterFans.

Wat dacht u van een frisse wind in uw productie- of logistiek centrum? Daar kunnen we voor zorgen: Met onze nieuwe MonsterFans. Deze grote ventilatoren – een beproefde technologie uit de VS – is de nieuwste aanwinst voor de Schwank-familie. De ventilatoren worden ook wel HVLS-Ventilatoren [High Volume, Low Speed] genoemd, omdat ze met een zeer laag toerental met slechts 10-95 omwentelingen per minuut enorme hoeveelheden lucht verplaatsen, wat in de zomer voor een bijzonder aangenaam briesje zorgt. Het effect is een daling van de omgevingstemperatuur van 5° C tegen zeer lage kosten. Een ander groot voordeel is; In de winter kunnen ze uw verwarmingskosten verlagen door de warme lucht die op natuurlijke wijze naar het plafond stijgt naar beneden te verplaatsen naar het gebruikersniveau. Meer informatie vindt u op de nieuwe website van MonsterFans.

Terug

Alle nieuws

Schwank zaalverwarmings- en koeloplossingen in gebruik

Regeneratives Heizen in der Industrie mit unverglasten Solar-Luftkollektoren von Schwank.

Industriële en logistieke gebouwen: CO₂ neutraal verwarmen dankzij zonne-luchtcollector

Bedrijf, Nieuws

Een belangrijk onderwerp voor de industrie en de logistiek is het constant duurder worden van de energieprijzen en de constante vraag om minder CO₂ uit te storen. Als de reductie van CO₂ en het verlagen van energie verbruik een speerpunt is binnen uw bedrijf, dan kunt u nu verantwoordelijk actie ondernemen.

De deltaSchwank is een buizenverwarmer van Schwank.

Schwank is wereldmarktleider voor infrarood buizenverwarmingen

Nieuws, Prijzen

Een onlangs gepubliceerd marktonderzoeksrapport van "Industry Research" bevestigt de Schwank Groep als de wereldwijde marktleider op het gebied van infrarood-buisverwarmingen.

Oliver Schwank hält mehrere Exemplare des Lexikons der deutschen Familienunternehmen.

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Bedrijf, Nieuws, Prijzen

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Nieuwsbrief December 2020

Nieuws

Aan het begin van het jaar hebben we nieuwe producten aangekondigd. Wij presenteren u met trots onze nieuwste aanwinst; DE MONSTERFANS.

Onze prijzen

Waar we trots op zijn

Onderscheiding De Beste van de Duitse Mittelstand voor Schwank GmbH.
Onderscheiding Großer Preis des Mittelstandes voor Schwank GmbH.
Schwank ist Weltmarktführer 2022 laut WiWo.
Onderscheiding Die Welt Top 100 voor Schwank GmbH.