schwank_service_wartung

Onderhoud & service van Schwank

Volledige service voor een soepele werking

Warmte en comfort zijn van groot belang voor de prestaties van uw bedrijf. Beiden kunnen grote invloed hebben op de onderhoudskosten en tevredenheid van uw medewerkers. Net als voor uw auto zijn grondig en regelmatig onderhoud onmisbaar voor een goede performance van uw verwarmingssysteem. Verwarming bestaat uit technisch veeleisende apparaten die minstens één keer per jaar moeten worden onderhouden en op veiligheid getest (volgens de DVGW-voorschriften).

Schwank is de enige fabrikant van halverwarming die zo’n groot en goed functionerend servicenetwerk heeft. Onze eigen onderhoudstechnici staan elke dag voor u klaar. De technicus van Schwank heeft altijd een concreet beeld van de levensloop van uw systeem en de duur van servicebeurten kan zo tot een minimum worden beperkt – een besparing voor ons die u merkt in uw portemonnee.

Wij ondersteunen u met een basispakket of het complete Premium Plus-pakket voor een permanent probleemloze werking. Hiernaast kunt u bij het afsluiten van een onderhoudscontract met ons uw garantie verlengen tot 15 jaar.

Contact

Schwank UK

Schwank Ltd.

Suite 21, 50 Churchill Square Business Centre
Kings Hill ME19 4YU
England

+44 [0] 208 641 3900
sales@schwank.co.uk

Service voor vervangende onderdelen

Goede verwarming is niets zonder goede service.

Met ons serviceteam staan we altijd voor u klaar.

We ondersteunen de gebruiker en natuurlijk de consultants en installateurs naar ons beste vermogen. Als u reserveonderdelen voor Schwank nodig hebt, neem dan contact op met ons serviceteam.

Schwank service pakketten

Overzicht

Service Packages

Onze prijzen

Waar we trots op zijn

Best of German Mittelstand
Industriepreis 2017
Großer Preis des Mittelstands
Die Welt Top 100
Signet-Top-100-