De Schwank Groep

Wilt u meer weten over de locaties of de geschiedenis van de Schwank Groep? Neemt u dan gerust persoonlijk contact met ons op!

Meer informatie

Schwank is wereldmarktleider op het gebied van infraroodverwarmingssystemen op gas. We zien onszelf als een “solution provider”. Wij plannen en implementeren zeer efficiënte verwarmings- en koelsystemen voor grote hallen en onderhouden de systemen gedurende de gehele levensduur. Met onze innovatieve producten creëren we op maat gemaakte verwarmingssystemen die zich aanpassen aan de individuele behoeften van de klant en de lokale omstandigheden.

De Schwank Groep

Een internationale en familiale groep

Over Schwank

Van uitvinding naar benchmark

Al meer dan 85 jaar ontwikkelen wij onszelf en onze producten voortdurend verder. Onze voortdurende verbetering heeft ons tot wereldmarktleider gemaakt op het gebied van energie-efficiënte verwarmings- en koeloplossingen voor industriële, commerciële en logistieke toepassingen.

Meer informatie

Carrière

Sluit u aan bij de familie Schwank

Sta je aan het begin van je professionele carrière of wil je je professioneel ontwikkelen? Wil je deel uitmaken van een wereldwijd team met meer dan 85 jaar ervaring in ontwikkeling, productie en verkoop? Stuur ons dan uw sollicitatie.

Meer informatie

Onze prijzen

Waar we trots op zijn

Onderscheiding De Beste van de Duitse Mittelstand voor Schwank GmbH.
Onderscheiding Großer Preis des Mittelstandes voor Schwank GmbH.
Schwank ist Weltmarktführer 2022 laut WiWo.
Onderscheiding Die Welt Top 100 voor Schwank GmbH.