Planning van verwarmings- en klimaatsystemen

De Schwank experts vinden het ideale verwarmings- en klimaatsysteem voor de eisen van uw gebouw. Maak nu een afspraak!

Voor elke beslissing staat het te verwarmen object centraal. Of het nu om nieuwbouw of renovatie gaat, om een ​​hal of een open ruimte – de verscheidenheid aan specifieke eisen vereist flexibele oplossingen.

Ons team heeft tientallen jaren ervaring met het plannen en implementeren van verwarmingsconcepten. Deze ervaring helpt ons om aan elke wens te kunnen voldoen. Na een gedetailleerde analyse ter plaatse en een vergelijking van de mogelijke verwarmingstechnologieën, maken we analyses en een vergelijking van bedrijfs- en energiekosten, en de winstgevendheid per systeem.

Als de beslissing eenmaal is genomen, plannen, projecteren en realiseren we het volledige verwarmingssysteem inclusief een passend regelsysteem. We nemen ook graag de elektrische en gasinstallatie over en leveren de locatie gebruiksklaar af.

Consulting

Tientallen jaren ervaring met halverwarmingssystemen voor de industrie

Het uitgangspunt van elk consult is het te verwarmen object

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie – we controleren zorgvuldig voordat we een oplossing voorstellen:

Vergelijking van verwarmingstechnologieën

Elk object is anders en vereist individuele uitvoering en planning. Daarom bieden we onze verwarmingssystemen aan met een keur aan variatiemogelijkheden. Na een zorgvuldige analyse stellen we de ideale oplossing voor.

Vergelijking van energiekosten

We berekenen en vergelijken voor u de energiekosten van de geschikte verwarmingssystemen. Het resultaat: de beste prijs-kwaliteitverhouding voor u!

Offerte

Overzichtelijk, gedetailleerd en in lijn met de markt: zo zien onze offertes eruit.

Contact

Schwank UK

Schwank Ltd.

Suite 3, 10 Churchill Square
Kings Hill ME19 4YU
England

+44 [0] 208 641 3900
sales@schwank.co.uk

Contracting & financiering

Transparant en vergelijkbaar

Investeren in de energiesector vereist slimme financiering. Schwank helpt u graag. We ontwikkelen concepten die niet alleen rekening houden met uw bedrijfssituatie, maar ook met belasting en andere factoren. Bij het ontwikkelen van deze concepten richten we ons op uw individuele situatie. U profiteert van onze ervaring en marktkennis. Naast financiering ondersteunen wij u ook graag bij onderhoud van uw verwarmings- en koelsysteem, zoals garantie-uitbreidingen en servicepakketten.

Aankoop van het verwarmingssysteem

Het grootste voordeel van het kopen van onze systemen is dat u eigenaar wordt van het gekochte goed, en dat het – als onderdeel van uw balans – kan worden afgeschreven van de belasting. Aan de andere kant vermindert een aankoop de liquiditeit van uw bedrijf. Als de aankoop wordt gefinancierd door een bank, wordt uw belasting ook minder met de rente die is opgebouwd op de financiering.

Leasen

Indien een kapitaalgoed zoals helder- of donkerstralers worden geleasd, behoudt de verhuurder over het algemeen het eigendom van het geleasde product. Aan het einde van de leaseperiode krijgt de lessee de mogelijkheid om het geleasde product tegen de restwaarde ervan te kopen. Leasing heeft geen invloed op uw balans, aangezien het geleasde product geen deel gaat uitmaken van uw vermogen. Alleen uw liquiditeit wordt beïnvloed door de reguliere betalingen. De typische leaseperiode is tussen de 5-10 jaar.

Contracting

Als een asset wordt verhuurd behoudt de verhuurder meestal het eigendomsrecht. Aan het einde van de lease heeft de huurder de mogelijkheid om de geleasede producten over te kopen tegen de restwaarde. Leasing heeft geen invloed op uw balans omdat het geleasede actief geen deel wordt van uw vaste assets. Alleen uw liquiditeit wordt beïnvloed door de periodieke betalingen. De typische leaseperiode ligt tussen de 5 en 10 jaar.

Planning

 

Meer informatie?

Contacteer ons

Krijg nu persoonlijk advies!

Schwank BV

Vaart 7A
4206 CC Gorinchem

+31 [0]183 766050
schwank@schwank.nl

Onze prijzen

Waar we trots op zijn

Onderscheiding De Beste van de Duitse Mittelstand voor Schwank GmbH.
Onderscheiding Großer Preis des Mittelstandes voor Schwank GmbH.
Schwank ist Weltmarktführer 2022 laut WiWo.
Onderscheiding Die Welt Top 100 voor Schwank GmbH.