schwank_anwendungen_sportstaetten

Sportfaciliteiten

Winner in comfort

De ervaring leert ons dat conventionele luchtverwarmingssystemen in sporthallen een aantal factoren met zich meebrengen die niet aan de vereiste criteria voldoen. Ze roeren constant de lucht waardoor het achtergrondgeluid hoog is.

En toch hangt er warme lucht (luchtkussen) onder het plafond in de hoge hallen. Daarbij komen zeer hoge energiekosten aangezien zoneverwarming niet mogelijk is; als er maar één stoel bezet is, moet toch de hele zaal worden verwarmd.

Voordelen van gas-infraroodstraling

Voordelen van het Schwank verwarmingssysteem voor sportwagens

 

Korte opwarmtijd

Kort na het inschakelen van de apparatuur wordt een duidelijk gevoel van warmte merkbaar. Onmiddellijke gereedheid van de werking van de infrarode stralingsverwarming elimineert lange opwarmtijden. Dit minimaliseert de energiebehoefte en dus de energiekosten.

Meer comfort

De warmte van gas-infraroodstralers wordt overgedragen in de vorm van elektromagnetische golven. Ze dringen de lucht binnen zonder deze op te warmen, maar verwarmen spelers, toeschouwers en de vloer, terwijl het koel blijft onder het dak van de hal. Dit bespaart energie en verhoogt het comfort!

Financiële voordelen

  • Lage investeringskosten
  • Geen warmte-accumulatie onder het dak
  • Lagere luchttemperatuur met veel comfort
  • Verwarming van slechts één speelveld mogelijk
  • Korte verwarmingstijd
  • Lage en voorspelbare servicekosten dankzij Schwank-garantie

Uiteraard zijn voor het gebruik van Schwank verwarming in sporthallen ook nuttige accessoires, zoals een balbeschermkap, beschikbaar.

Impressies van sportfaciliteiten

Schwank verwarming in gebruik

Onze prijzen

Waar we trots op zijn

Onderscheiding
Onderscheiding
Onderscheiding
Onderscheiding
Onderscheiding