Over Schwank

Leer alles over de producten, de geschiedenis, de wereldwijde activiteiten en de kredietwaardigheid van Schwank

Wij ontwikkelen onszelf en onze producten al meer dan 90 jaar continu verder. Door deze consequente verbetering zijn wij wereldwijd marktleider geworden op het gebied van energie-efficiënte verwarmingsoplossingen op basis van infraroodtechnologie voor niet-residentiële gebouwen, met name industriële gebouwen en grote ruimtes. Met de hoogste kwaliteitsnormen hebben wij ons productassortiment in de loop der jaren gestaag uitgebreid. Of het nu gaat om innovatieve lichtverwarmers, boilers, hybride systemen of warmeluchtinstallaties – wij bieden onze klanten het volledige spectrum van economische verwarmingstechnologieën uit één hand. Zo kunnen wij onze klanten systeemneutraal adviseren.

Wat maakt een gasinfraroodverwarming tot een Schwank-verwarming?

Made in Germany

Wij geloven dat passie het cruciale element is voor innovatieve producten en diensten. In combinatie met de waarden van energie-efficiëntie en “Made in Germany” kwaliteit vormen deze de basis van ons dagelijks werk. Elk Schwank-apparaat is gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit om een levenslange service te garanderen. Noem ons kieskeurig, maar voordat een Schwank-product onze productie verlaat, wordt het uitvoering getest. Alleen dan kunnen we ervoor zorgen dat het voldoet aan onze hoge kwaliteitsnormen en de naam “Schwank” verdient.

Schwank merkwaarden

Oplossingen voor halverwarming en -koeling van de wereldmarktleider

Schwank International

Wereldwijde speler met 13 dochterondernemingen

SSchwank wordt vertegenwoordigd door 13 eigen dochterondernemingen wereldwijd. Daarnaast hebben we een uitgebreid netwerk van partners, zodat we in meer dan 40 landen over de hele wereld vertegenwoordigd zijn.

Meer informatie

Schwank Geschiedenis

Alles over de wortels en mijlpalen van Schwank

Met meer dan 90 jaar bedrijfsgeschiedenis en drie generaties van de familie Schwank kunnen we terugkijken op een bewogen geschiedenis.

Meer informatie

Onze prijzen

Waar we trots op zijn

Onderscheiding Die Welt Top 100 voor Schwank GmbH.
Onderscheiding De Beste van de Duitse Mittelstand voor Schwank GmbH.
Onderscheiding Großer Preis des Mittelstandes voor Schwank GmbH.