deltaSchwank is finalist voor de Stahl Innovation Prize 2018

Onze uiterst efficiënte donkerstraler deltaSchwank heeft alweer een jury overtuigd; deze keer vanwege zijn unieke design en bouwwijze.

Onze uiterst efficiënte donkerstraler deltaSchwank heeft alweer een jury overtuigd; deze keer vanwege zijn unieke design en bouwwijze.

De jury van ondernemersvereniging Stahl heeft onze deltaSchwank geselecteerd als finalist voor de Innovation Prize 2018. De prijs, die betrekking heeft op innovatieve producten gemaakt van staal, gaat dus wellicht naar onze meest efficiënte donkerstraler. Dankzij een unieke combinatie van verschillende staalsoorten is de deltaSchwank bijzonder efficiënt en duurzaam.

Zo wordt in de stralingsmodule van het apparaat een zeer efficiënt composiet van staal en aluminium gebruikt, dat een hoog reflectieniveau combineert met robuustheid. Tegelijkertijd zorgt het koud-gecoate staal van de branderbehuizing voor een stijlvolle afwerking en verhoogt het op zijn beurt de levensduur van de deltaSchwank.

Terug

Alle nieuws

Schwank zaalverwarmings- en koeloplossingen in gebruik

De deltaSchwank is een buizenverwarmer van Schwank.

Schwank is wereldmarktleider voor infrarood buizenverwarmingen

Nieuws, Prijzen

Een onlangs gepubliceerd marktonderzoeksrapport van "Industry Research" bevestigt de Schwank Groep als de wereldwijde marktleider op het gebied van infrarood-buisverwarmingen.

Oliver Schwank hält mehrere Exemplare des Lexikons der deutschen Familienunternehmen.

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Bedrijf, Nieuws, Prijzen

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Nieuwsbrief December 2020

Nieuws

Aan het begin van het jaar hebben we nieuwe producten aangekondigd. Wij presenteren u met trots onze nieuwste aanwinst; DE MONSTERFANS.

Das Keyvisual von MonsterFans.

HVLS-Ventilatoren voor de industrie: De monsters komen eraan!

Nieuws

In juli 2020 lanceert Schwank een gloednieuwe productlijn. Het gaat om HVLS-fans voor industriële gebouwen. Schwank noemt haar grote fans MonsterFans.

Onze prijzen

Waar we trots op zijn

Onderscheiding De Beste van de Duitse Mittelstand voor Schwank GmbH.
Onderscheiding Großer Preis des Mittelstandes voor Schwank GmbH.
Onderscheiding Die Welt Top 100 voor Schwank GmbH.