Het SchwankAir luchtgordijn

SchwankAir Torluftschleier

De expert voor klimaatregeling van hallen, de Schwank Group, heeft zijn productportfolio uitgebreid met krachtige luchtgordijnen.

De expert voor klimaatregeling van hallen, de Schwank Group, heeft zijn productportfolio uitgebreid met krachtige luchtgordijnen.

De luchtgordijnen met de merknaam SchwankAir voorkomen ongewenste luchtstromingen wanneer de deuren openstaan, d.w.z. koude luchttoevoer in de winter of warme luchttoevoer in de zomer. Luchtgordijnen vormen een naadloze aanvulling op verwarmings- of koelsystemen en dienen vooral om onnodig energieverlies te voorkomen en het comfort van medewerkers te verhogen. SchwankAir luchtgordijnen kunnen zowel voor koelings- als verwarmingsdoeleinden worden geleverd. Ze blazen omgevings- of verwarmde lucht rechtstreeks langs de (deur-)opening van de hal. Als een onzichtbare muur scheidt dit “luchtgordijn” de buitenlucht van de binnenlucht, met grote energiebesparingen tot gevolg.

De SchwankAir apparaten zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als voor installatie achteraf in oudere gebouwen. Met deze uitbreiding van het portfolio zet de Schwank Group een volgende stap om ​​full-service provider voor hal klimatisering te worden.

Terug

Alle nieuws

Schwank zaalverwarmings- en koeloplossingen in gebruik

De deltaSchwank is een buizenverwarmer van Schwank.

Schwank is wereldmarktleider voor infrarood buizenverwarmingen

Nieuws, Prijzen

Een onlangs gepubliceerd marktonderzoeksrapport van "Industry Research" bevestigt de Schwank Groep als de wereldwijde marktleider op het gebied van infrarood-buisverwarmingen.

Oliver Schwank hält mehrere Exemplare des Lexikons der deutschen Familienunternehmen.

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Bedrijf, Nieuws, Prijzen

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Nieuwsbrief December 2020

Nieuws

Aan het begin van het jaar hebben we nieuwe producten aangekondigd. Wij presenteren u met trots onze nieuwste aanwinst; DE MONSTERFANS.

Das Keyvisual von MonsterFans.

HVLS-Ventilatoren voor de industrie: De monsters komen eraan!

Nieuws

In juli 2020 lanceert Schwank een gloednieuwe productlijn. Het gaat om HVLS-fans voor industriële gebouwen. Schwank noemt haar grote fans MonsterFans.

Onze prijzen

Waar we trots op zijn

Onderscheiding De Beste van de Duitse Mittelstand voor Schwank GmbH.
Onderscheiding Großer Preis des Mittelstandes voor Schwank GmbH.
Onderscheiding Die Welt Top 100 voor Schwank GmbH.