Schwank bereikt nieuwe mijlpaal op het gebied van infraroodstralingsverwarming

Lange buiskachels van Schwank onder het plafond van een logistiek gebouw.

Vanaf 2018 zal Schwank de eerste fabrikant zijn die de tweetrapsmodulatie voor al zijn donker- en helderstralers weglaat ten gunste van continue modulatie.

Vanaf 2018 zal Schwank de eerste fabrikant zijn die de tweetrapsmodulatie voor al zijn donker- en helderstralers weglaat ten gunste van continue modulatie.

Deze belangrijke stap op weg naar de toekomst is mogelijk gemaakt door de nieuwe IC 4000-branderbesturing, ontwikkeld door Schwank. Vanaf 2018 zal deze besturing standaard geleverd worden in bijna alle donker- en helderstralers van Schwank.

In vergelijking met tweetrapsregeling biedt de traploze modulatie een hele reeks voordelen. Allereerst maakt deze regeling het mogelijk om de verwarmingsoutput traploos aan te passen aan de daadwerkelijke warmtebehoefte. Als gevolg hiervan genereert de verwarming alleen de energie die daadwerkelijk nodig is, en worden dus energie en kosten bespaard. Bovendien behoren temperatuurschommelingen tot het verleden.

Met deze stap draagt Schwank verder bij aan efficiëntie in de donker- en helderstralertechnologie. Constante ontwikkelingen zorgen ervoor dat Schwanks productportfolio altijd klaar is voor de toekomst; vooral met betrekking tot de ErP-2018-richtlijn en de bescherming van het milieu.

Terug

Alle nieuws

Schwank zaalverwarmings- en koeloplossingen in gebruik

De deltaSchwank is een buizenverwarmer van Schwank.

Schwank is wereldmarktleider voor infrarood buizenverwarmingen

Nieuws, Prijzen

Een onlangs gepubliceerd marktonderzoeksrapport van "Industry Research" bevestigt de Schwank Groep als de wereldwijde marktleider op het gebied van infrarood-buisverwarmingen.

Oliver Schwank hält mehrere Exemplare des Lexikons der deutschen Familienunternehmen.

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Bedrijf, Nieuws, Prijzen

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Nieuwsbrief December 2020

Nieuws

Aan het begin van het jaar hebben we nieuwe producten aangekondigd. Wij presenteren u met trots onze nieuwste aanwinst; DE MONSTERFANS.

Das Keyvisual von MonsterFans.

HVLS-Ventilatoren voor de industrie: De monsters komen eraan!

Nieuws

In juli 2020 lanceert Schwank een gloednieuwe productlijn. Het gaat om HVLS-fans voor industriële gebouwen. Schwank noemt haar grote fans MonsterFans.

Onze prijzen

Waar we trots op zijn

Onderscheiding De Beste van de Duitse Mittelstand voor Schwank GmbH.
Onderscheiding Großer Preis des Mittelstandes voor Schwank GmbH.
Onderscheiding Die Welt Top 100 voor Schwank GmbH.