Schwank bereikt nieuwe mijlpaal op het gebied van infraroodstralingsverwarming

As of 01.01.2018, Schwank is the first manufacturer to omit the 2-stage operation for all its luminous and tube heaters in favour of full modulation.

Vanaf 1 januari 2018 zal Schwank de eerste fabrikant zijn die de tweetrapsmodulatie voor al zijn donker- en helderstralers weglaat ten gunste van continue modulatie.

Deze belangrijke stap op weg naar de toekomst is mogelijk gemaakt door de nieuwe IC 4000-branderbesturing, ontwikkeld door Schwank. Vanaf 2018 zal deze besturing standaard geleverd worden in bijna alle donker- en helderstralers van Schwank.

In vergelijking met tweetrapsregeling biedt de traploze modulatie een hele reeks voordelen. Allereerst maakt deze regeling het mogelijk om de verwarmingsoutput traploos aan te passen aan de daadwerkelijke warmtebehoefte. Als gevolg hiervan genereert de verwarming alleen de energie die daadwerkelijk nodig is, en worden dus energie en kosten bespaard. Bovendien behoren temperatuurschommelingen tot het verleden.

Met deze stap draagt Schwank verder bij aan efficiëntie in de donker- en helderstralertechnologie. Constante ontwikkelingen zorgen ervoor dat Schwanks productportfolio altijd klaar is voor de toekomst; vooral met betrekking tot de ErP-2018-richtlijn en de bescherming van het milieu.

Terug

Alle nieuws

Schwank zaalverwarmings- en koeloplossingen in gebruik

test

Schwank op zijn best!

Bedrijf, Nieuws, Prijzen

Thanks to its leading heating technologies and outstanding product and service quality, the WirtschaftsWoche recently named the Schwank Group the “world market leader”.

ISH Frankfurt

The ISH 2017 is right around the corner

Bedrijf, Nieuws

As you know, big events cast their shadows. Schwank will be represented at the ISH in Frankfurt from 14 to 18 March 2017. We would be happy to welcome you to our booth and present our exciting innovations under the Revolution motto.

ISH Frankfurt

Wereldpremières in halverwarming

Bedrijf, Nieuws

Schwank, the expert for innovative building heating and cooling, will be presenting several world premieres in the field of tube heater technology and regulation technology under the motto “Revolution”.

Industriepreis 2017

deltaSchwank wint “Best-Of Industry Award 2017”

Nieuws, Prijzen

The new tube heater generation deltaSchwank wins the renowned “Best Of Industriepreis 2017”. With this prize, the revolutionary heating solution now belongs to the best products of the year.

Our Awards

What we're proud of

Best of German Mittelstand
Industriepreis 2017
Weltmarkt Führer
Großer Preis des Mittelstands
test
Die Welt Top 100
Signet-Top-100-

Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke service te bieden. De gegevens worden gebruikt om onze website te optimaliseren en ook voor online marketingdoeleinden statistische evaluatie. Klik op ""OK"" om akkoord te gaan met het gebruik van cookies. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.