ISH Messe 2023 Frankfurt : Wereldpremiere Schwank Waterstof hybride infrarood donkerstraler verwarming

ISH Messe 2023 Frankfurt :  Wereldpremiere Schwank Waterstof hybride infrarood donkerstraler verwarming

Onder het motto “Green Technologies, Better Future” neemt Schwank, de expert in innovatieve halverwarming en -koeling u mee op ontdekkingstour in de toekomst van klimatiseren van bedrijfshallen, logistiek en distributiecentra . Als wereldpremière tonen we de mogelijkheid om te verwarmen met 100% waterstof en hybride donkerstralertechnologie in combinatie en compleet portfolio voor luchtbehandeling, ventilatie en koeling als aanbod van de totaaloplossing in industriële klimaatsystemen voor de toekomst.

Schwank GmbH     HAL 12.1 stand E78   13 – 17.3.2023

Terug

Alle nieuws

Schwank zaalverwarmings- en koeloplossingen in gebruik

De transitie naar een duurzaam klimaatsysteem door Nijhof Wassink

Nieuws

In het voorjaar van 2023 besloot het facilitair management van Nijhof Wassink om het oude verwarmings- en koelsysteem in een van de werkplaatsen en magazijnen te vervangen. Dit was geen eenvoudige beslissing; verschillende factoren speelden een rol in de afweging. Het oude systeem, dat al meer dan tien jaar in gebruik was, begon tekenen van slijtage te vertonen en voldeed niet meer aan de eisen en verwachtingen van deze tijd.

De krachtigste  elektrische stralingsverwarming voor de industrie 

Nieuws, Prijzen

De verwarmingsspecialist Schwank heeft weer een klimaatneutraal product aan zijn portfolio toegevoegd met de lancering van een innovatieve, krachtige elektrische infraroodverwarming. Het nieuwe apparaat is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de hoge eisen van industriële en commerciële gebouwen met betrekking tot de EU Net-Zero Industry Act doelen.

Het Europese patent is toegekend voor geniumSchwank, ‘s werelds eerste industriële waterstof verwarming!

Nieuws, Prijzen

Met geniumSchwank heeft Schwank een toekomstvaste oplossing ontwikkeld!

VSK 2024 Utrecht : Schwank presenteert zijn portfolio van toekomstbestendige innovatieve producten voor klimaattechniek en installaties  in industrie en logistiek  

Nieuws, Prijzen

VSK 2024 Utrecht : Schwank presenteert zijn portfolio van toekomstbestendige innovatieve producten voor klimaattechniek en installaties  in industrie en logistiek  

Onze prijzen

Waar we trots op zijn

Onderscheiding Die Welt Top 100 voor Schwank GmbH.
Onderscheiding De Beste van de Duitse Mittelstand voor Schwank GmbH.
Onderscheiding Großer Preis des Mittelstandes voor Schwank GmbH.