ISH Messe 2023 Frankfurt : Wereldpremiere Schwank Waterstof hybride infrarood donkerstraler verwarming

ISH Messe 2023 Frankfurt :  Wereldpremiere Schwank Waterstof hybride infrarood donkerstraler verwarming

Onder het motto “Green Technologies, Better Future” neemt Schwank, de expert in innovatieve halverwarming en -koeling u mee op ontdekkingstour in de toekomst van klimatiseren van bedrijfshallen, logistiek en distributiecentra . Als wereldpremière tonen we de mogelijkheid om te verwarmen met 100% waterstof en hybride donkerstralertechnologie in combinatie en compleet portfolio voor luchtbehandeling, ventilatie en koeling als aanbod van de totaaloplossing in industriële klimaatsystemen voor de toekomst.

Schwank GmbH     HAL 12.1 stand E78   13 – 17.3.2023

Terug

Alle nieuws

Schwank zaalverwarmings- en koeloplossingen in gebruik

Infrarood en waterstof – Artikel van “Vakblad Installateurszaken”

Nieuws

Recentelijk lanceerde Schwank een innovatief verwarmingssysteem - geniumSchwank. Met behulp van infraroodstraling wordt een behaaglijk binnenklimaat gecreëerd. Het systeem werkt op basis van gas. En het is al waterstofready.

Schwank electrische warmtepompen als vervanger voor gasgestookte luchtheaters

Nieuws

De Schwank Benelux lucht-lucht warmtepomp is vaak een goede en relatief eenvoudig te installeren oplossing voor het gasloos / all-electric verwarmen/koelen van een bedrijfsruimte, en is in nieuwbouw en zeker ook goed toe te passen bij het vervangen van gasgestookte luchtheaters bij bestaande bouw.

Schwank viert zijn 90e verjaardag

Nieuws, Prijzen

In de 90 jaar van haar bestaan heeft Schwank zich ontwikkeld tot een wereldleider in industriële verwarming en expert in ventilatie- en koeloplossingen. Het succes is niet alleen te danken aan de gepatenteerde gas-infraroodverwarmingstechnologie, maar ook aan het strategisch leiderschap van de derde generatie van de familie. Het bedrijf richt zich nu op energietransformatie, dus waterstof- en elektrische verwarming worden de primaire aandachtspunten. Sinds dit jaar biedt het bedrijf de eerste 100% waterstofverwarming en is het een pionier in de overgang naar hernieuwbare energie.

ISH Messe 2023 Frankfurt : Wereldpremiere Schwank Waterstof hybride infrarood donkerstraler verwarming

Nieuws, Prijzen

ISH Messe 2023 Frankfurt :  Wereldpremiere Schwank Waterstof hybride infrarood donkerstraler verwarming

Onze prijzen

Waar we trots op zijn

Onderscheiding Die Welt Top 100 voor Schwank GmbH.
Onderscheiding De Beste van de Duitse Mittelstand voor Schwank GmbH.
Onderscheiding Großer Preis des Mittelstandes voor Schwank GmbH.
Schwank ist Weltmarktführer 2022 laut WiWo.