Schwank is wereldmarktleider voor infrarood buizenverwarmingen

De deltaSchwank is een buizenverwarmer van Schwank.

Een onlangs gepubliceerd marktonderzoeksrapport van "Industry Research" bevestigt de Schwank Groep als de wereldwijde marktleider op het gebied van infrarood-buisverwarmingen.

Een onlangs gepubliceerd marktonderzoeksrapport van “Industry Research” bevestigt de Schwank Groep als de wereldwijde marktleider op het gebied van infrarood-buisverwarmingen. De studie heeft de wereldwijde markt onderzocht, rekening houdend met de concurrerende omgeving, ontwikkelingstrends en de belangrijkste succesfactoren. De publicatie, getiteld “Radiant Tube Heaters Market”, biedt uitgebreid onderzoek naar de marktgrootte in termen van waarde, capaciteit, productie en inkomsten in belangrijke regio’s zoals Noord-Amerika, Europa, China, en andere regio’s.

Het resultaat van de studie bevestigt Schwank als de grootste fabrikant in de wereldwijde markt van donkerstralers met een wereldwijd marktaandeel van bijna 12% in 2018, waar de marktconcentratie relatief hoog is. Zo zijn de top 5 bedrijven goed voor ongeveer 45% van het wereldwijde totaal. Aldus het onderzoeksrapport is het productieaandeel in Europa is 35%. Volgens eigen gegevens leidt Schwank de Duitse markt met een marktaandeel van ongeveer 40%, terwijl de volgende grootste concurrent slechts ca. 20% realiseert.

De wereldwijde markt voor donkerstralers werd in 2020 geschat op 205,4 miljoen USD en zal tegen eind 2027 naar verwachting oplopen tot ongeveer 296,4 miljoen USD, met een jaarlijkse groei van 6,3% in de periode 2022-2027.

De deltaSchwank-buisverwarming is binnen handbereik.

Terug

Alle nieuws

Schwank zaalverwarmings- en koeloplossingen in gebruik

Infrarood en waterstof – Artikel van “Vakblad Installateurszaken”

Nieuws

Recentelijk lanceerde Schwank een innovatief verwarmingssysteem - geniumSchwank. Met behulp van infraroodstraling wordt een behaaglijk binnenklimaat gecreëerd. Het systeem werkt op basis van gas. En het is al waterstofready.

Schwank electrische warmtepompen als vervanger voor gasgestookte luchtheaters

Nieuws

De Schwank Benelux lucht-lucht warmtepomp is vaak een goede en relatief eenvoudig te installeren oplossing voor het gasloos / all-electric verwarmen/koelen van een bedrijfsruimte, en is in nieuwbouw en zeker ook goed toe te passen bij het vervangen van gasgestookte luchtheaters bij bestaande bouw.

Schwank viert zijn 90e verjaardag

Nieuws, Prijzen

In de 90 jaar van haar bestaan heeft Schwank zich ontwikkeld tot een wereldleider in industriële verwarming en expert in ventilatie- en koeloplossingen. Het succes is niet alleen te danken aan de gepatenteerde gas-infraroodverwarmingstechnologie, maar ook aan het strategisch leiderschap van de derde generatie van de familie. Het bedrijf richt zich nu op energietransformatie, dus waterstof- en elektrische verwarming worden de primaire aandachtspunten. Sinds dit jaar biedt het bedrijf de eerste 100% waterstofverwarming en is het een pionier in de overgang naar hernieuwbare energie.

ISH Messe 2023 Frankfurt : Wereldpremiere Schwank Waterstof hybride infrarood donkerstraler verwarming

Nieuws, Prijzen

ISH Messe 2023 Frankfurt :  Wereldpremiere Schwank Waterstof hybride infrarood donkerstraler verwarming

Onze prijzen

Waar we trots op zijn

Onderscheiding Die Welt Top 100 voor Schwank GmbH.
Onderscheiding De Beste van de Duitse Mittelstand voor Schwank GmbH.
Onderscheiding Großer Preis des Mittelstandes voor Schwank GmbH.
Schwank ist Weltmarktführer 2022 laut WiWo.