Wirtschaftswoche: Schwank is opnieuw wereldmarktleider

Schwank ontving dit jaar de World Market Leader 2018 prijs. Voor de tweede keer op rij heeft ons bedrijf de jury overtuigd.

Schwank ontving dit jaar de World Market Leader 2018 prijs. Voor de tweede keer op rij heeft ons bedrijf de jury overtuigd.

De prijs, die wordt uitgereikt door een jury bestaande uit vertegenwoordigers van het Duitse tijdschrift Wirtschaftswoche en de gerenommeerde universiteit van St. Gallen, eert bedrijven die van MKB tot wereldmarktleiders in hun sector zijn gegroeid. Naast standaard criteria zoals de verkoopcijfers zijn dit jaar ook andere aspecten, waaronder het aandeel van de verkoop in het buitenland, in overweging genomen.

Professor Friedhelm Schlösser: “Naast het ontvangen van de prijs zelf ben ik bijzonder blij met de boodschap achter deze prijs; het laat zien dat we onze marktpositie hebben kunnen uitbreiden en dat onze investeringen in R&D hun vruchten hebben afgeworpen. Ons huidige productoffensief heeft precies de juiste antwoorden gevonden op de toegenomen (milieu-)regelgeving. “

Terug

Alle nieuws

Schwank zaalverwarmings- en koeloplossingen in gebruik

De deltaSchwank is een buizenverwarmer van Schwank.

Schwank is wereldmarktleider voor infrarood buizenverwarmingen

Nieuws, Prijzen

Een onlangs gepubliceerd marktonderzoeksrapport van "Industry Research" bevestigt de Schwank Groep als de wereldwijde marktleider op het gebied van infrarood-buisverwarmingen.

Oliver Schwank hält mehrere Exemplare des Lexikons der deutschen Familienunternehmen.

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Bedrijf, Nieuws, Prijzen

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Nieuwsbrief December 2020

Nieuws

Aan het begin van het jaar hebben we nieuwe producten aangekondigd. Wij presenteren u met trots onze nieuwste aanwinst; DE MONSTERFANS.

Das Keyvisual von MonsterFans.

HVLS-Ventilatoren voor de industrie: De monsters komen eraan!

Nieuws

In juli 2020 lanceert Schwank een gloednieuwe productlijn. Het gaat om HVLS-fans voor industriële gebouwen. Schwank noemt haar grote fans MonsterFans.

Onze prijzen

Waar we trots op zijn

Onderscheiding De Beste van de Duitse Mittelstand voor Schwank GmbH.
Onderscheiding Großer Preis des Mittelstandes voor Schwank GmbH.
Onderscheiding Die Welt Top 100 voor Schwank GmbH.