Wirtschaftswoche: Schwank is opnieuw wereldmarktleider

Schwank was awarded the Weltmarktführer 2018 prize this year. Our company was able to convince the jury for the second time in a row.

Schwank ontving dit jaar de World Market Leader 2018 prijs. Voor de tweede keer op rij heeft ons bedrijf de jury overtuigd.

De prijs, die wordt uitgereikt door een jury bestaande uit vertegenwoordigers van het Duitse tijdschrift Wirtschaftswoche en de gerenommeerde universiteit van St. Gallen, eert bedrijven die van MKB tot wereldmarktleiders in hun sector zijn gegroeid. Naast standaard criteria zoals de verkoopcijfers zijn dit jaar ook andere aspecten, waaronder het aandeel van de verkoop in het buitenland, in overweging genomen.

Professor Friedhelm Schlösser: “Naast het ontvangen van de prijs zelf ben ik bijzonder blij met de boodschap achter deze prijs; het laat zien dat we onze marktpositie hebben kunnen uitbreiden en dat onze investeringen in R&D hun vruchten hebben afgeworpen. Ons huidige productoffensief heeft precies de juiste antwoorden gevonden op de toegenomen (milieu-)regelgeving. “

Terug

Alle nieuws

Schwank zaalverwarmings- en koeloplossingen in gebruik

Schwank op zijn best!

Bedrijf, Nieuws, Prijzen

Thanks to its leading heating technologies and outstanding product and service quality, the WirtschaftsWoche recently named the Schwank Group the “world market leader”.

ISH Frankfurt

The ISH 2017 is right around the corner

Bedrijf, Nieuws

As you know, big events cast their shadows. Schwank will be represented at the ISH in Frankfurt from 14 to 18 March 2017. We would be happy to welcome you to our booth and present our exciting innovations under the Revolution motto.

ISH Frankfurt

Wereldpremières in halverwarming

Bedrijf, Nieuws

Schwank, the expert for innovative building heating and cooling, will be presenting several world premieres in the field of tube heater technology and regulation technology under the motto “Revolution”.

Industriepreis 2017

deltaSchwank wint “Best-Of Industry Award 2017”

Nieuws, Prijzen

The new tube heater generation deltaSchwank wins the renowned “Best Of Industriepreis 2017”. With this prize, the revolutionary heating solution now belongs to the best products of the year.

Onze prijzen

Waar we trots op zijn

Best of German Mittelstand
Industriepreis 2017
Großer Preis des Mittelstands
Die Welt Top 100
Signet-Top-100-

Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke service te bieden. De gegevens worden gebruikt om onze website te optimaliseren en ook voor online marketingdoeleinden statistische evaluatie. Klik op "OK" om akkoord te gaan met het gebruik van cookies. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.