smartHeat – alles op elkaar afgestemd met ModBus

Stufenlose Modulation

Schwank heeft met de introductie van de IC 4000-serie automatische brander regelaars voor verwarmingssystemen een nieuwe mijlpaal bereikt op het gebied van warmteregeling.

Schwank heeft met de introductie van de IC 4000-serie automatische brander regelaars voor verwarmingssystemen een nieuwe mijlpaal bereikt op het gebied van warmteregeling.

De nieuwe IC 4000 vormt het hart van elk Schwank verwarmingssysteem. Het is standaard uitgerust met ModBus-technologie, waardoor het eenvoudig geïntegreerd kan worden met meerdere controle-eenheden en apparaten, zonder dat er aanpassingen aan de hardware nodig zijn. Maar boven alles zorgt de ModBus-technologie voor uitstekende monitoring. Of het nu gaat om verbruik, vermogen of actuele status, alle belangrijke parameters van elk apparaat afzonderlijk kunnen worden afgelezen. Daarmee vormt smartHeat de basis voor gedetailleerde analyses en zelfs – indien nodig – onderhoud op afstand.

In combinatie met de SchwankControl Touch biedt dit innovatieve Schwank-regelsysteem vele voordelen voor uw infraroodverwarming. Alle via de IC 4000 verkregen informatie wordt op de SchwankControl Touch op een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke manier weergegeven. Andersom kan een geautoriseerde gebruiker systeeminstellingen aanpassen met behulp van de SchwankControl Touch en de IC 4000-branderbesturingseenheid. Dit zorgt voor perfecte systeemefficiëntie en verhoogt het gebruiksgemak voor u en uw werknemers.

SchwankControl Touch en IC 4000 kunnen ook in de meeste gebouwbeheersystemen worden geïntegreerd.

Terug

Alle nieuws

Schwank zaalverwarmings- en koeloplossingen in gebruik

Regeneratives Heizen in der Industrie mit unverglasten Solar-Luftkollektoren von Schwank.

Industriële en logistieke gebouwen: CO₂ neutraal verwarmen dankzij zonne-luchtcollector

Bedrijf, Nieuws

Een belangrijk onderwerp voor de industrie en de logistiek is het constant duurder worden van de energieprijzen en de constante vraag om minder CO₂ uit te storen. Als de reductie van CO₂ en het verlagen van energie verbruik een speerpunt is binnen uw bedrijf, dan kunt u nu verantwoordelijk actie ondernemen.

De deltaSchwank is een buizenverwarmer van Schwank.

Schwank is wereldmarktleider voor infrarood buizenverwarmingen

Nieuws, Prijzen

Een onlangs gepubliceerd marktonderzoeksrapport van "Industry Research" bevestigt de Schwank Groep als de wereldwijde marktleider op het gebied van infrarood-buisverwarmingen.

Oliver Schwank hält mehrere Exemplare des Lexikons der deutschen Familienunternehmen.

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Bedrijf, Nieuws, Prijzen

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Nieuwsbrief December 2020

Nieuws

Aan het begin van het jaar hebben we nieuwe producten aangekondigd. Wij presenteren u met trots onze nieuwste aanwinst; DE MONSTERFANS.

Onze prijzen

Waar we trots op zijn

Onderscheiding De Beste van de Duitse Mittelstand voor Schwank GmbH.
Onderscheiding Großer Preis des Mittelstandes voor Schwank GmbH.
Schwank ist Weltmarktführer 2022 laut WiWo.
Onderscheiding Die Welt Top 100 voor Schwank GmbH.