smartHeat – alles op elkaar afgestemd met ModBus

Stufenlose Modulation

With the standard introduction of the IC 4000 automatic control in all heating systems, Schwank has achieved another milestone in the field of heating systems.

Schwank heeft met de introductie van de IC 4000-serie automatische brander regelaars voor verwarmingssystemen een nieuwe mijlpaal bereikt op het gebied van warmteregeling.

De nieuwe IC 4000 vormt het hart van elk Schwank verwarmingssysteem. Het is standaard uitgerust met ModBus-technologie, waardoor het eenvoudig geïntegreerd kan worden met meerdere controle-eenheden en apparaten, zonder dat er aanpassingen aan de hardware nodig zijn. Maar boven alles zorgt de ModBus-technologie voor uitstekende monitoring. Of het nu gaat om verbruik, vermogen of actuele status, alle belangrijke parameters van elk apparaat afzonderlijk kunnen worden afgelezen. Daarmee vormt smartHeat de basis voor gedetailleerde analyses en zelfs – indien nodig – onderhoud op afstand.

In combinatie met de SchwankControl Touch biedt dit innovatieve Schwank-regelsysteem vele voordelen voor uw infraroodverwarming. Alle via de IC 4000 verkregen informatie wordt op de SchwankControl Touch op een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke manier weergegeven. Andersom kan een geautoriseerde gebruiker systeeminstellingen aanpassen met behulp van de SchwankControl Touch en de IC 4000-branderbesturingseenheid. Dit zorgt voor perfecte systeemefficiëntie en verhoogt het gebruiksgemak voor u en uw werknemers.

SchwankControl Touch en IC 4000 kunnen ook in de meeste gebouwbeheersystemen worden geïntegreerd.

Terug

Alle nieuws

Schwank zaalverwarmings- en koeloplossingen in gebruik

test

Schwank op zijn best!

Bedrijf, Nieuws, Prijzen

Thanks to its leading heating technologies and outstanding product and service quality, the WirtschaftsWoche recently named the Schwank Group the “world market leader”.

ISH Frankfurt

The ISH 2017 is right around the corner

Bedrijf, Nieuws

As you know, big events cast their shadows. Schwank will be represented at the ISH in Frankfurt from 14 to 18 March 2017. We would be happy to welcome you to our booth and present our exciting innovations under the Revolution motto.

ISH Frankfurt

Wereldpremières in halverwarming

Bedrijf, Nieuws

Schwank, the expert for innovative building heating and cooling, will be presenting several world premieres in the field of tube heater technology and regulation technology under the motto “Revolution”.

Industriepreis 2017

deltaSchwank wint “Best-Of Industry Award 2017”

Nieuws, Prijzen

The new tube heater generation deltaSchwank wins the renowned “Best Of Industriepreis 2017”. With this prize, the revolutionary heating solution now belongs to the best products of the year.

Our Awards

What we're proud of

Best of German Mittelstand
Industriepreis 2017
Weltmarkt Führer
Großer Preis des Mittelstands
test
Die Welt Top 100
Signet-Top-100-

Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke service te bieden. De gegevens worden gebruikt om onze website te optimaliseren en ook voor online marketingdoeleinden statistische evaluatie. Klik op ""OK"" om akkoord te gaan met het gebruik van cookies. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.