smartHeat – alles op elkaar afgestemd met ModBus

Stufenlose Modulation

Schwank heeft met de introductie van de IC 4000-serie automatische brander regelaars voor verwarmingssystemen een nieuwe mijlpaal bereikt op het gebied van warmteregeling.

Schwank heeft met de introductie van de IC 4000-serie automatische brander regelaars voor verwarmingssystemen een nieuwe mijlpaal bereikt op het gebied van warmteregeling.

De nieuwe IC 4000 vormt het hart van elk Schwank verwarmingssysteem. Het is standaard uitgerust met ModBus-technologie, waardoor het eenvoudig geïntegreerd kan worden met meerdere controle-eenheden en apparaten, zonder dat er aanpassingen aan de hardware nodig zijn. Maar boven alles zorgt de ModBus-technologie voor uitstekende monitoring. Of het nu gaat om verbruik, vermogen of actuele status, alle belangrijke parameters van elk apparaat afzonderlijk kunnen worden afgelezen. Daarmee vormt smartHeat de basis voor gedetailleerde analyses en zelfs – indien nodig – onderhoud op afstand.

In combinatie met de SchwankControl Touch biedt dit innovatieve Schwank-regelsysteem vele voordelen voor uw infraroodverwarming. Alle via de IC 4000 verkregen informatie wordt op de SchwankControl Touch op een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke manier weergegeven. Andersom kan een geautoriseerde gebruiker systeeminstellingen aanpassen met behulp van de SchwankControl Touch en de IC 4000-branderbesturingseenheid. Dit zorgt voor perfecte systeemefficiëntie en verhoogt het gebruiksgemak voor u en uw werknemers.

SchwankControl Touch en IC 4000 kunnen ook in de meeste gebouwbeheersystemen worden geïntegreerd.

Terug

Alle nieuws

Schwank zaalverwarmings- en koeloplossingen in gebruik

De deltaSchwank is een buizenverwarmer van Schwank.

Schwank is wereldmarktleider voor infrarood buizenverwarmingen

Nieuws, Prijzen

Een onlangs gepubliceerd marktonderzoeksrapport van "Industry Research" bevestigt de Schwank Groep als de wereldwijde marktleider op het gebied van infrarood-buisverwarmingen.

Oliver Schwank hält mehrere Exemplare des Lexikons der deutschen Familienunternehmen.

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Bedrijf, Nieuws, Prijzen

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Nieuwsbrief December 2020

Nieuws

Aan het begin van het jaar hebben we nieuwe producten aangekondigd. Wij presenteren u met trots onze nieuwste aanwinst; DE MONSTERFANS.

Das Keyvisual von MonsterFans.

HVLS-Ventilatoren voor de industrie: De monsters komen eraan!

Nieuws

In juli 2020 lanceert Schwank een gloednieuwe productlijn. Het gaat om HVLS-fans voor industriële gebouwen. Schwank noemt haar grote fans MonsterFans.

Onze prijzen

Waar we trots op zijn

Onderscheiding De Beste van de Duitse Mittelstand voor Schwank GmbH.
Onderscheiding Großer Preis des Mittelstandes voor Schwank GmbH.
Onderscheiding Die Welt Top 100 voor Schwank GmbH.