In Memoriam: Prof. Bernd H. Schwank

Bernd Schwank

In loving memory, the employees of Schwank bid farewell to their long-standing director, Prof. Bernd H. Schwank.

In stilte nemen Schwank medewerkers afscheid van hun voormalig CEO, Prof. Bernd H. Schwank.

Als zoon van de oprichter van het bedrijf, Günther Schwank, was Bernd H. Schwank zijn hele leven nauw met zijn bedrijf verweven. Na afronding van de studies wiskunde en natuurkunde trad Bernd H. Schwank in 1970 in dienst van het familiebedrijf en leidde het van een moeilijke tijd naar nieuw succes. Hij heeft verschillende buitenlandse vestigingen opgericht, o.a. in Engeland, Frankrijk, de VS en Rusland, die vandaag de dag nog steeds een belangrijke bijdrage leveren aan Schwanks succes.

Naast zijn inzet voor het bedrijf Schwank was de winnaar van de “Peter de Grote”-prijs van de Russische Academie van Wetenschappen altijd actief als vrijwilliger. Bernd H. Schwank was onder meer voorzitter van de Europese vereniging van gasverwarmingsfabrikanten [ELVHIS]. In 2005 werd hij benoemd tot president en deze maand zelfs tot erevoorzitter van FIGAWA.

Na een lang en hard gevecht bezweek Prof. Bernd H. Schwank op dinsdag 9 mei 2017 aan zijn ziekte. Schwank medewerkers nemen afscheid van hun oude baas, een geweldige man wiens verlies ons allemaal zeer geraakt maakt. We wensen alle leden van de Schwank familie veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke periode.

Terug

Alle nieuws

Schwank zaalverwarmings- en koeloplossingen in gebruik

Schwank op zijn best!

Bedrijf, Nieuws, Prijzen

Thanks to its leading heating technologies and outstanding product and service quality, the WirtschaftsWoche recently named the Schwank Group the “world market leader”.

ISH Frankfurt

The ISH 2017 is right around the corner

Bedrijf, Nieuws

As you know, big events cast their shadows. Schwank will be represented at the ISH in Frankfurt from 14 to 18 March 2017. We would be happy to welcome you to our booth and present our exciting innovations under the Revolution motto.

ISH Frankfurt

Wereldpremières in halverwarming

Bedrijf, Nieuws

Schwank, the expert for innovative building heating and cooling, will be presenting several world premieres in the field of tube heater technology and regulation technology under the motto “Revolution”.

Industriepreis 2017

deltaSchwank wint “Best-Of Industry Award 2017”

Nieuws, Prijzen

The new tube heater generation deltaSchwank wins the renowned “Best Of Industriepreis 2017”. With this prize, the revolutionary heating solution now belongs to the best products of the year.

Onze prijzen

Waar we trots op zijn

Best of German Mittelstand
Industriepreis 2017
Großer Preis des Mittelstands
Die Welt Top 100
Signet-Top-100-

Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke service te bieden. De gegevens worden gebruikt om onze website te optimaliseren en ook voor online marketingdoeleinden statistische evaluatie. Klik op "OK" om akkoord te gaan met het gebruik van cookies. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.