deltaSchwank wint “Best-Of Industry Award 2017”

Industriepreis 2017

De nieuwe deltaSchwank-serie donkerstralers wint de prestigieuze "Best-Of Industry Award 2017". Hiermee is de revolutionaire verwarmingsoplossing één van de beste producten van het jaar.

De nieuwe deltaSchwank-serie donkerstralers wint de prestigieuze “Best-Of Industry Award 2017”. Hiermee is de revolutionaire verwarmingsoplossing één van de beste producten van het jaar.

Met de deltaSchwank is een doorbraak bereikt op het gebied van donkerstralertechnologie. Dankzij zijn innovatieve concept en unieke onderdelen, zoals de bluTek brander, combineert dit product een hele reeks voordelen, te beginnen met het hoge efficiëntieniveau. Zo is de stralingsfactor van de deltaSchwank tot 29% hoger dan de straling van andere donkerstralers van een vergelijkbare capaciteit. Tegelijkertijd is de emissie van uitlaatgassen 50% lager. In combinatie met een halvering van het stroomverbruik bedraagt de totale energie-efficiëntie [seizoensgebonden efficiëntie] 97,6%. Dankzij de standaard BUS-verbinding biedt de deltaSchwank ook “Predictive Maintenance”, waardoor de installatie bijna nooit meer hoeft te worden stilgelegd voor onderhoud of reparatie. Bovendien is de CO2-uitstoot 19% en de NOx-uitstoot 55% lager.

Al deze factoren samen hebben ervoor gezorgd dat de deltaSchwank tussen de gelederen van de beste producten van het jaar staat. “We zijn erg blij met deze prijs. Met een enorme inzet en oog voor kwaliteit hebben onze R&D-ingenieurs de stralers van de toekomst gecreëerd, altijd met als doel de toegevoegde waarde voor onze klanten te vergroten. Het feit dat dit nu is bevestigd door de jury van de Industry Award maakt ons zeer gelukkig,” zei Oliver Schwank, CEO van de Schwank Group.

Graag bedanken wij het hele team van de Industry Awards voor deze prijs!

Terug

Alle nieuws

Schwank zaalverwarmings- en koeloplossingen in gebruik

HVLS-Ventilatoren voor de industrie: De monsters komen eraan!

Nieuws

In juli 2020 lanceert Schwank een gloednieuwe productlijn. Het gaat om HVLS-fans voor industriële gebouwen. Schwank noemt haar grote fans MonsterFans.

Schwank op zijn best!

Bedrijf, Nieuws, Prijzen

Dankzij de toonaangevende verwarmingstechnologieën en de uitstekende product- en servicekwaliteit heeft de WirtschaftsWoche de Schwank Groep onlangs uitgeroepen tot "wereldmarktleider".

ISH Frankfurt

The ISH 2017 is right around the corner

Bedrijf, Nieuws

Van 14 tot 18 maart 2017 is Schwank te vinden op de ISH in Frankfurt. We verwelkomen u graag op onze stand, waar we nieuwe innovaties presenteren onder het motto “Revolution”.

ISH Frankfurt

Wereldpremières in halverwarming

Bedrijf, Nieuws

Onder het motto "Revolution" zal Schwank, de expert in innovatieve halverwarming en -koeling, verschillende wereldpremières op het gebied donkerstralertechnologie en besturingstechnologie presenteren.

Onze prijzen

Waar we trots op zijn

Best of German Mittelstand
Industriepreis 2017
Großer Preis des Mittelstands
Die Welt Top 100
Signet-Top-100-