deltaSchwank wint “Best-Of Industry Award 2017”

Award

De nieuwe deltaSchwank-serie donkerstralers wint de prestigieuze "Best-Of Industry Award 2017". Hiermee is de revolutionaire verwarmingsoplossing één van de beste producten van het jaar.

De nieuwe deltaSchwank-serie donkerstralers wint de prestigieuze “Best-Of Industry Award 2017”. Hiermee is de revolutionaire verwarmingsoplossing één van de beste producten van het jaar.

Met de deltaSchwank is een doorbraak bereikt op het gebied van donkerstralertechnologie. Dankzij zijn innovatieve concept en unieke onderdelen, zoals de bluTek brander, combineert dit product een hele reeks voordelen, te beginnen met het hoge efficiëntieniveau. Zo is de stralingsfactor van de deltaSchwank tot 29% hoger dan de straling van andere donkerstralers van een vergelijkbare capaciteit. Tegelijkertijd is de emissie van uitlaatgassen 50% lager. In combinatie met een halvering van het stroomverbruik bedraagt de totale energie-efficiëntie [seizoensgebonden efficiëntie] 97,6%. Dankzij de standaard BUS-verbinding biedt de deltaSchwank ook “Predictive Maintenance”, waardoor de installatie bijna nooit meer hoeft te worden stilgelegd voor onderhoud of reparatie. Bovendien is de CO2-uitstoot 19% en de NOx-uitstoot 55% lager.

Al deze factoren samen hebben ervoor gezorgd dat de deltaSchwank tussen de gelederen van de beste producten van het jaar staat. “We zijn erg blij met deze prijs. Met een enorme inzet en oog voor kwaliteit hebben onze R&D-ingenieurs de stralers van de toekomst gecreëerd, altijd met als doel de toegevoegde waarde voor onze klanten te vergroten. Het feit dat dit nu is bevestigd door de jury van de Industry Award maakt ons zeer gelukkig,” zei Oliver Schwank, CEO van de Schwank Group.

Graag bedanken wij het hele team van de Industry Awards voor deze prijs!

Terug

Alle nieuws

Schwank zaalverwarmings- en koeloplossingen in gebruik

De deltaSchwank is een buizenverwarmer van Schwank.

Schwank is wereldmarktleider voor infrarood buizenverwarmingen

Nieuws, Prijzen

Een onlangs gepubliceerd marktonderzoeksrapport van "Industry Research" bevestigt de Schwank Groep als de wereldwijde marktleider op het gebied van infrarood-buisverwarmingen.

Oliver Schwank hält mehrere Exemplare des Lexikons der deutschen Familienunternehmen.

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Bedrijf, Nieuws, Prijzen

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Nieuwsbrief December 2020

Nieuws

Aan het begin van het jaar hebben we nieuwe producten aangekondigd. Wij presenteren u met trots onze nieuwste aanwinst; DE MONSTERFANS.

Das Keyvisual von MonsterFans.

HVLS-Ventilatoren voor de industrie: De monsters komen eraan!

Nieuws

In juli 2020 lanceert Schwank een gloednieuwe productlijn. Het gaat om HVLS-fans voor industriële gebouwen. Schwank noemt haar grote fans MonsterFans.

Onze prijzen

Waar we trots op zijn

Onderscheiding De Beste van de Duitse Mittelstand voor Schwank GmbH.
Onderscheiding Großer Preis des Mittelstandes voor Schwank GmbH.
Onderscheiding Die Welt Top 100 voor Schwank GmbH.