deltaSchwank wint “Best-Of Industry Award 2017”

Industriepreis 2017

The new tube heater generation deltaSchwank wins the renowned “Best Of Industriepreis 2017”. With this prize, the revolutionary heating solution now belongs to the best products of the year.

De nieuwe deltaSchwank-serie donkerstralers wint de prestigieuze “Best-Of Industry Award 2017”. Hiermee is de revolutionaire verwarmingsoplossing één van de beste producten van het jaar.

Met de deltaSchwank is een doorbraak bereikt op het gebied van donkerstralertechnologie. Dankzij zijn innovatieve concept en unieke onderdelen, zoals de bluTek brander, combineert dit product een hele reeks voordelen, te beginnen met het hoge efficiëntieniveau. Zo is de stralingsfactor van de deltaSchwank tot 29% hoger dan de straling van andere donkerstralers van een vergelijkbare capaciteit. Tegelijkertijd is de emissie van uitlaatgassen 50% lager. In combinatie met een halvering van het stroomverbruik bedraagt de totale energie-efficiëntie [seizoensgebonden efficiëntie] 97,6%. Dankzij de standaard BUS-verbinding biedt de deltaSchwank ook “Predictive Maintenance”, waardoor de installatie bijna nooit meer hoeft te worden stilgelegd voor onderhoud of reparatie. Bovendien is de CO2-uitstoot 19% en de NOx-uitstoot 55% lager.

Al deze factoren samen hebben ervoor gezorgd dat de deltaSchwank tussen de gelederen van de beste producten van het jaar staat. “We zijn erg blij met deze prijs. Met een enorme inzet en oog voor kwaliteit hebben onze R&D-ingenieurs de stralers van de toekomst gecreëerd, altijd met als doel de toegevoegde waarde voor onze klanten te vergroten. Het feit dat dit nu is bevestigd door de jury van de Industry Award maakt ons zeer gelukkig,” zei Oliver Schwank, CEO van de Schwank Group.

Graag bedanken wij het hele team van de Industry Awards voor deze prijs!

Terug

Alle nieuws

Schwank zaalverwarmings- en koeloplossingen in gebruik

Schwank op zijn best!

Bedrijf, Nieuws, Prijzen

Thanks to its leading heating technologies and outstanding product and service quality, the WirtschaftsWoche recently named the Schwank Group the “world market leader”.

ISH Frankfurt

The ISH 2017 is right around the corner

Bedrijf, Nieuws

As you know, big events cast their shadows. Schwank will be represented at the ISH in Frankfurt from 14 to 18 March 2017. We would be happy to welcome you to our booth and present our exciting innovations under the Revolution motto.

ISH Frankfurt

Wereldpremières in halverwarming

Bedrijf, Nieuws

Schwank, the expert for innovative building heating and cooling, will be presenting several world premieres in the field of tube heater technology and regulation technology under the motto “Revolution”.

Industriepreis 2017

deltaSchwank wint “Best-Of Industry Award 2017”

Nieuws, Prijzen

The new tube heater generation deltaSchwank wins the renowned “Best Of Industriepreis 2017”. With this prize, the revolutionary heating solution now belongs to the best products of the year.

Onze prijzen

Waar we trots op zijn

Best of German Mittelstand
Industriepreis 2017
Großer Preis des Mittelstands
Die Welt Top 100
Signet-Top-100-

Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke service te bieden. De gegevens worden gebruikt om onze website te optimaliseren en ook voor online marketingdoeleinden statistische evaluatie. Klik op "OK" om akkoord te gaan met het gebruik van cookies. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.