Schwank is wereldmarktleider en futureChampion 2017

In samenwerking met de universiteit van St. Gallen en de Academie van Duitse wereldmarktleiders heeft het Duitse industrietijdschrift Wirtschaftswoche de nieuwe lijst van huidige en toekomstige wereldwijde marktleiders bekendgemaakt. Eén van de winnaars?! ... Schwank.

In samenwerking met de universiteit van St. Gallen en de Academie van Duitse wereldmarktleiders heeft het Duitse industrietijdschrift Wirtschaftswoche de nieuwe lijst van huidige en toekomstige wereldwijde marktleiders bekendgemaakt. Eén van de winnaars?! … Schwank.

De Duitse economie wordt wereldwijd gewaardeerd om zijn sterke middenstand. Om deze reden eert Wirtschaftswoche jaarlijks bedrijven die tot de Duitse middenstand behoren en zich op de internationale markt gemanifesteerd hebben. De jury van de prijs, bestaande uit vertegenwoordigers van de wereldberoemde universiteit van St. Gallen en de Academie van Duitse wereldmarktleiders, beoordeelt zowel de verkoopcijfers als het aandeel van de verkoop in het buitenland en het aantal continenten waarin het bedrijf is vertegenwoordigd.

Dit jaar is Schwank door de jury gekozen als één van de wereldmarktleiders en “futureChampion 2017”. We willen de jury van Wirtschaftswoche en al onze medewerkers bedanken en alle andere winnaars feliciteren.

Terug

Alle nieuws

Schwank zaalverwarmings- en koeloplossingen in gebruik

De deltaSchwank is een buizenverwarmer van Schwank.

Schwank is wereldmarktleider voor infrarood buizenverwarmingen

Nieuws, Prijzen

Een onlangs gepubliceerd marktonderzoeksrapport van "Industry Research" bevestigt de Schwank Groep als de wereldwijde marktleider op het gebied van infrarood-buisverwarmingen.

Oliver Schwank hält mehrere Exemplare des Lexikons der deutschen Familienunternehmen.

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Bedrijf, Nieuws, Prijzen

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Nieuwsbrief December 2020

Nieuws

Aan het begin van het jaar hebben we nieuwe producten aangekondigd. Wij presenteren u met trots onze nieuwste aanwinst; DE MONSTERFANS.

Das Keyvisual von MonsterFans.

HVLS-Ventilatoren voor de industrie: De monsters komen eraan!

Nieuws

In juli 2020 lanceert Schwank een gloednieuwe productlijn. Het gaat om HVLS-fans voor industriële gebouwen. Schwank noemt haar grote fans MonsterFans.

Onze prijzen

Waar we trots op zijn

Onderscheiding De Beste van de Duitse Mittelstand voor Schwank GmbH.
Onderscheiding Großer Preis des Mittelstandes voor Schwank GmbH.
Onderscheiding Die Welt Top 100 voor Schwank GmbH.